Habibe Tilki UZEL
SEVDİĞİNDEN DEĞİL SUS PAYI OLSUN DİYE!

Tekirdağ Köftesini beceriyle yaptığını iddia eden Sergen’in küçük dükkanındaki köfteleri başka usta yapıyor ve bu da Sergen’in köfteleri diye satıyor. Kimse tanımıyorken biz kendisini tanıyorduk. İki kelimeyi zar zor bir araya getiriyordu, kendisini anlatmaktan dahi acizdi. Vizyon ve bakış açısı deseniz zaten sıfırdı. Torpille girdiği yemek yarışmasında ‘’şunu şöyle yap, böyle de, şöyle konuş’’ denilerek söylenilenleri yaparak güya kendini Ünlü sandı. Ülkede onca yarışma düzenleniyor, kimler gelip geçiyor. Hangimiz hangisini hatırlıyoruz. Tekirdağ’ın mütevazi mahallesinden çıkıp İstanbul’un parlak yüzünü görünce kendini unutan Sergen, memlekete usulsüz bir şekilde dükkan yapmaya devam ediyor. Hak hukuk adalet yok ve Tekirdağ o kadar sahipsiz ki kimse elini taşın altına bile koymuyor.

Kendisinde olmadığını bildikleri için akıl hocaları vermiş aklı Sergen’e. Bir şehrin takımına destek olursan gönüllere girersin denilmiş ki Sergen efendi de Tekirdağspor’a sponsor olmuş öyle sevdiğinden vs değil gelen olumsuz eleştirilere SUS PAYI olsun diye.

Yazık gerçekten çok yazık. Haksız ve usulsüz bir şekilde kazanacağı haram paralar ile vatandaşın gözünü boyamaya çalışan bir Sergen. Şaşırdık mı hayır!

Sahipsiz Süleymanpaşa’da dileyen dilediğini yapabiliyor çünkü…

 

Yayınlanma Tarihi : 2024-8-12 14:02:09
Okunma Sayısı : 51
kiremitçiler

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları