Habibe Tilki UZEL
OZAN VARAN, MAZBATASINI ALDI

Deva Partisi, Süleymanpaşa’da poizitif bir rüzgar ile yola çıkmasına rağmen Hasan Berk Çebi’nin il başkanlığı görevini yerine getirdiği süre zarfınca her geçen gün kan kaybetti. Hayali Deva Partisi’nin il başkanı değil de Milletvekili olarak Ankara’ya gitmek olduğu için Hasan Berk Çebi başından beri il başkanlığını merdiven olarak kullandı. Hal böyle olunca da bir arpa boyu yol alamadı, Deva Partisi de bırakın yerinde saymayı geriye saydı. Malum vekillik de gelmeyince il başkanlığında patinaj yapmayı yersiz buldu Hasan Berk Çebi. İlk kez doğru karar vererek artık bu görevde değil.

Evet, Deva Partisi kongre düzenledi ve Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ozan Varan oldu. Resmen mazbatasını da aldı. Başkan Varan, yaptığı konuşmada ‘’Çok gururlu ve mutluyum. Heyecanım yüksek. Ben ve kıymetli yol arkadaşlarım elimizden geleni fazlasıyla yapmaya gayret edeceğiz. Üzerimize düşen görevi yapacağız. Halkımızın sesi olacağız, Allah utandırmasın inşallah.’’ dedi.

Herkes tarafından çok sevilen ve saygıyla karşılanan Ozan Varan’ın böyle bir göreve getirilmesi pek çok kişi tarafından da destek buldu. Eğer biri bir göreve getirilecekse mutlaka ama mutlaka bu görevi ne kadar istediğine, heyecanına, samimiyetine, kapasitesine ve tüm bunların yanında bu görev için art bir niyetinin, menfaatçi bir halinin olup olmadığına bakılması gerekiyor. Başarı beklenecekse eğer bu saydıklarım yerinde ise başarı gelir. Ozan Başkan bu özellikleri tam manasıyla taşıyor. Özellikle siyasetçiler birilerinin veya bazı isimlerin baskısına yenilip getiriyor kimilerini görevlere. Sonuç ise elbette son derece başarısız ve harcanan zamana yazık oluyor.

Ozan Başkanın yolunun çok aydınlık olduğuna ve Deva Partisi’ne kendi pozitif enerjisinin net bir şekilde yansıtacağına eminim.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.       

Yayınlanma Tarihi : 2024-7-25 14:46:29
Okunma Sayısı : 93
reklam yan

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları