Habibe Tilki UZEL
Hülya Çetin’i çarşı esnafı bile sevmiyor

Süleymanpaşa Kent Konseyi başkan seçimleri 16 Ağustos günü gerçekleşecek. Henüz olağan genel kurul toplantısı gerçekleşmemiş olmamasına rağmen her ortamda sanki kendisi seçilmiş gibi ileri geri konuşmalar sarf eden Hülya Çetin’e kamuoyu tarafından tepkiler büyüyor.

Parti içinde kendisine verilen neredeyse çoğu görevi başarısızlıkla sonlandıran Hülya Çetin, parti içinde aradığını bulamayınca gözünü bu kez de Süleymanpaşa Kent Konseyi’ne diktiği herkes tarafından biliniyor. İnsanların kendisine göstermeyi saygıyı, isminin önüne koyacağı bir unvan ile kazanacağını zanneden Hülya Çetin’in kent konseyi görevini de eline yüzüne bulaştıracağından vatandaş neredeyse emin.

Üstelik hali hazırda başkanlık görevini yerine getirmiş Emre Beste Güngör gibi iş kadını, eğitimli, çalışkan, mütevazi, alçak gönüllü, kibar ve nazik bir başkan hanımdan sonra tüm bu özelliklerin tam tersini kendisinde barındıran Hülya Çetin’den olmaz.

Hani bazıları ne yapsa olmaz ya işte Hülya Çetin’de ne yapsa olmuyor, olmaz. Değil parti içinde görev, değil kent konseyi, ultra görevler verilmiş olsa da beceremez. Çünkü bazen bir elbise için kumaş yetmez ya işte o mesele…

Hülya Çetin’in en iyi yapacağı şey çarşı esnafı olmaya devam etmesi ve esnaf komşularıyla kahve keyfi fakat hanımefendi bunu bile yapamıyor çünkü yüksek egosu yüzünden esnaf komşularıyla kahve bile içemez, çarşı esnafına bir dokunduk bin ah işittik…

    

Yayınlanma Tarihi : 2024-8-12 14:22:49
Okunma Sayısı : 119
reklam yan

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları