Habibe Tilki UZEL
VOLKAN NALLAR SÜLEYMANPAŞA’YA YAKIŞMIYOR

Chp Genel BaŞkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, Belediye başkanı ziyaretine terlik ile gitti diye sosyal medyada eleştiriliyor.

Peki ya bizim koskoca Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına seçilmiş Volkan Nallar’ın haline ne demeli?

Hemen hemen birçok organizasyonda Volkan beyin tarzı şu fotoğrafta olduğu gibi. Kaç festival oldu, çoğunda sahneye, sanatçıların karşısına, halkın karşısına bu kılık kıyafetle çıktı. Yaz okulundaki çocukları ziyarete bu tarzıyla gitti. Çocuklar büyük bir heyecanla Belediye Başkanını görmeyi beklediler ve beyefendi çocukların yanına böyle geldi. Festival alanında birçok vatandaş yanımıza gelip Başkan beyin neden bu kadar salaş, dağınık bir görüntü ile ortalarda gezdiğini sormadan edemediler.

Açıkçası biz de merak ediyoruz. Yaz günü takım elbise giy demiyoruz tabii ki bu manzarada değil bir belediye başkanına yakışan görüntü. Başka şehre gidip, bir sokak röportajı yapsak ve bu fotoğrafı göstersek mümkün değil kimse fotoğraftaki kişinin Belediye Başkanı olduğuna inanmaz, kamera şakası yapıyoruz sanarlar.

Elbette aklın, yüreğin, bilgin, vizyonun öncelikli olacak  ancak halkı temsil eden bir göreve halkın oylarıyla gelmişse bu şekilde üstü başı kırış kırış, ütüsüz, sac sakal birbirine girmiş, darma dağınık bir halde vatandaşın karşısına çıkmak en çok da vatandaşa karşı saygısızlık.

 Kanka torpilinden başkan yardımcılığı görevini kapmış kişi hiç mi uyarıda bulunmuyor? Hiç mi eşi dostu yok Volkan Nallar'ın kendisine bir ayna tutmuyor? Dost acı söyler misali her şeyi ben söylüyorum. Aslında Volkan Nallar en büyük teşekkürü bana etmeli, bu durumda... Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini yürüten bir kişiye bu salaş, özensiz, darma dağınık görüntü hiç yakışmıyor, Volkan Nallar bizi ve şehrimizi yakışan şekilde temsil edemiyor.

Yayınlanma Tarihi : 2024-8-28 15:32:56
Okunma Sayısı : 113
sugar chef

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları