Habibe Tilki UZEL
Volkan Nallar, belediye kurslarını iptal mi etti?

Süleymanpaşa’da yaşayan çocuklar ve aileleri Süleymanpaşa Belediye bünyesinde 20’den fazla spor ve sanat dallarında eğitim verilen kurslardan çok mutlu idi. Voleybol, basketbol, piyano, bale, jimnastik gibi pek çok alanda çok sayıda çocuk ücretsiz bir şekilde eğitim alarak hem kaliteli vakit geçirebiliyor hem de kendisini istediği alanlarda geliştirme fırsatı yakalamış oluyordu. Haliyle hem öğrenciler hem de veliler bu uygulamadan çok mutluydu.

Her ne olduysa yerel seçim yaşandı ve seçimin hemen ertesi haftalarında neredeyse pek çok kurslar bir bir kapandı. Evet, yanlış duymadınız. Kurs öğretmenleri veli whatsapp gruplarına kursların iptal edildiğini, üzgün olduklarını, başka bir zaman devam edebilme ümidinin eklendiği mesaj gönderimiyle durumu velilere bildirdiler. Bunu öğrenen öğrenciler ve veliler son derece üzüntü yaşadılar. Zira hangi kurs ile ilgileniyorsa öğrenciler belli bir seviye gelmişlerdi ve kursların iptal edilmesiyle tüm emekler boşa gitti.

Bu şehrin çocuklarına sunulmuş en güzel hizmet olan bu kursların iptal edilmesi, öğrencilerin mutsuz olması, velilerin üzülmesi, öğretmenlerin buruk kalmasında her kimin parmağı varsa bir an evvel uzun zamandır sorunsuz bir şekilde devam eden Süleymanpaşa Belediye kursları derhal başlatılmalı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın kursların iptali hakkında bilgisi var mı acaba? Yoksa kendimi kursların iptal edilme kararını verdi? Her şey bir yana öğrencilerin ve çocukların gelişimine katkı sağlayan bu hizmetlere gözünüz gibi bakıp yerine getirmeniz gerekirken seçimden sonra bir çırpıda hızlıca sonlandırmak yakıştı mı Volkan Nallar?

İvedi bir şekilde Süleymanpaşalı çocukları kursları ve öğretmenleri ile buluşturun!

   

Yayınlanma Tarihi : 2024-5-2 15:08:56
Okunma Sayısı : 392
reklam yan

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları