Habibe Tilki UZEL
VOLKAN NALLAR’I SOKAĞA DAVET EDİYORUM

Sevdiğim bir sözdür. Lafa bakmam, işe bakarım. Oturup konuşmaya gelince 7 gündüz 7 gece laf kalabalığı yapmak kolay, üst perdeden atıp tutmak kolay, milleti beğenmeyip hor görmek kolay, şunu yaparım bunu yaparım diye külhanbeyliği yapmak kolay ama mesele işe güce gelince hopp orada kalınıyor işte. Baharın gelmesiyle doğanın yeşillenmesi elbette güzel bir durum ama şehrin ortasında yabani otların alıp başını gitmesi kimse kusura bakmasın ama son derece varoş, son derece bakımsız, son derece sahipsiz, son derece başıboş bir Süleymanpaşa ve son derece hizmet sunmayan bir belediyecilik ortaya koyuyor.

2 dönem Büyükşehir Belediye başkanlığı yapan Sayın Kadir Albayrak’ı bazı kesimler hunharca eleştirdi. İnsanlarla oturup sohbet ediyor hatta sabah namazına gidiyor diye eleştiri aldı. Kim ne derse desin Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adını kent tarihine yazdırdı.

Şimdi gelelim Sülaymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a. Bazı kesimler ‘’Kadir abi gitti Volkan Abi geldi. Sabah namazına gitmiyor olabilir ama o da masa başında otururken onu yaparım, bunu yaparım diye atıp tutuyor ama göreve geleli kaç gün oldu, kendisi başkan yardımcısı Emin Benan Utku ile masalarda sohbet etmekten harekete geçemediler ne yazık ki.’’ diyerek umduklarını büyük ihtimalle bulamayacaklarının altını çiziyorlar.

Yabani otlardan boyumuzu geçince mi acaba temizlenecek? Şehir dışından misafirimiz geldiğinde böyle bir şehir merkezinde gezdirirken son derece utanç duyuyoruz bu görüntü kirliliğinden ve bakımsız vaziyetten.

Diğer Başkan Yardımcısı Burak Boğaç Baykal nerede? Elinde kamera yamalı yolları milletin gözüne sokmaya uğraşıyordu. Çıksa bir gezinse memleketi de şu otları çekse elindeki kameraya. Belki götürür başkanına gösterir de harekete geçerler.

Yazık, bu kadar sahipsiz mi bu memleket? Başkan ve yardımcıları belki zengin mahallelerde yaşayıp gezdikleri için böyle otlar onların mevkilerinde olmayabilir ama orta halli vatandaşın yaşadığı mahallelerde vaziyet bu.

Süleymanpaşa Belediye başkanı Volkan Nallar ve yardımcılarını acilen masa başında oturup laf üretmeyi bırakıp iş üretmeye, sokağa davet ediyorum. Vatandaş ne yapsın otları kendileri mi temizlesin istiyorsunuz?

Yayınlanma Tarihi : 2024-5-29 14:03:41
Okunma Sayısı : 1607
reklam yan

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları