Özkan DİKMEN
ELE VERİR TALKINI

Kendine yapılınca ortalığı ayağa kaldıranlar, aynı şeyin başkasına yapılmasını görmezden geliyor. Buna ancak ikiyüzlülük denir. Samimi değilsiniz denir. Kalbiniz kötü denir.

Volkan Nallar efendinin esaretindeki Tekirdağ il ve ilçe örgütünün tutumundan bahsediyorum. Bu konu nereden çıktı derseniz. Geçtiğimiz günlerde Süleymanpaşa ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer’in yemekli toplantısından bahsediyorum.

Sırf Pusula Gazetesi Volkan Efendi aleyhine yazılar yazdı diye bu toplantıya davet edilmiyoruz. Yanlış anlaşılmasın. Daveti Candan Yüceer ve ekibi yapmıyor. Daveti Süleymanpaşa ilçe örgütünden Sertaç bey bizzat yapıyor. Whatsapp grubu olmasına rağmen oradan duyuru yapılmıyor çünkü o duyuruyu görür toplantıya katılabiliriz. Tek tek gazeteciler aranıyor ve davet ediliyor.

Nedenini öğreniyoruz ki vah ki vah. Oy CHP’nin başına gelenler. Volkan efendinin güdümündeki il ve ilçe örgütü bizi sırf kendisini eleştirdiğimiz için davet etmemiş. Kısacası bizi görmek istemiyorlar. Olsun biz onları görerek yaşam sürmüyoruz zaten. Sorun değil.

Daha önce il başkanlığı yaptığı dönemlerde Volkan Nallar Efendi Kadir Albayrak bize küstüğünde, kurumsal ve yahşi olarak yaptırım uyguluyor, belediyeden tanıtım ilanları göndermediği gibi abonelikleri de iptal ediyordu. Buna Sayın Nallar çok kızıyor ve “Kadir Başkanımla konuşurum olmaz öyle şey. Siyasiler, başkanlar eleştirilecek tabi ki olur böyle şeyler anlayışla yaklaşmamız gerekiyor” diyordu.

Aynı Volkan Nallar kendisine eleştiri yapıldığında nasıl davranacağını zaten gösterdi. Demek ki ikiyüzlü ve söylediklerinde samimi değildi. Diğer taraftan kendisini eleştirdik diye bizi davet etmeyen Nallar ve ekibi, aylardır Candan Yüceer’e demediğini bırakmayan Gazeteci Necmi Işıksal’ı davet etmekte bir sakınca görmemiş. Yani başkasına yapıldığında sorun yok. Kendilerine yapıldığında ortalık ayağa kalkıyor. Düşünün bu adam bir de belediye başkanı olacak ve neler yaşanabilir. Kendisini nasıl bir dokunulmaz görüyorsa bilemiyorum artık.

Bir lafım da İlçe Başkanı Ali Engin’e…

Kıymetli başkan, seni gerçekten severim ve siyasette önünün açık olduğunu düşünüyorum. Donanımlı, kendini ve işini ispatlamış bir kişisin. Kimsenin esareti altında kalmayacağını da biliyorum. Siyasetin nasıl olduğunu zaten kısa sürede öğrendin. Mikrofon tutuşundan, kitleye hitap edişine kader sende gelecek için iyi bir kumaş olduğunu biliyorum. Kendi doğrularında hareket et. Kendi bildiğin gibi siyasetini yap. Kimse senden daha iyi değil. Yapılan eleştirilere trip atarak değil, diyalog kurarak cevap veriyorsun. Bu en doğrusu. Yani diyeceğim sen kendi yolunu iyi çizmiş, iyi bir işletmeci, benim gözümde de iyi bir siyasetçisin. Çizgini farklı kişilerin farklı fantazileri için bozma. Senin önün siyaseten açıkken kimseyi karşına alma. Seviliyorsun ve bu sevgiyi büyütmeye bak. CHP’nin senin gibi genç ve objektif bakabilen siyasetçilere ihtiyacı var.

Yayınlanma Tarihi : 2024-2-12 13:15:15
Okunma Sayısı : 800
kiremitçiler

Özkan DİKMEN Diğer Yazıları