Habibe Tilki UZEL
‘’TEKİRDAĞ’I TEKİRDAĞLILAR YÖNETSİN’’

Seçim sürecine hız verilmişken aday adayları, aday olabilme yolunda ellerinden gelen bağlantıyı kurmaya gayret gösteriyorlar. Bastıran bastırana ki aday çıkabilsinler.

Özellikle Süleymanpaşa Belediye Başkanlığında resmen deyim yerindeyse herkesin gözü varmış. Zengin aday adayı listesi ile öncelikle adayın kim olacağı akabinde de başkanın kim olacağı merakla bekleniyor.

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı aday adaylarından biri de Volkan Nallar. Nallar, son dönem CHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yerine getirdi. Şimdi de aday adaylığı süreci içinde.

Volkan Nallar’ın bu süreçte özellikle altını çizdiği cümle “Tekirdağ’ı Tekirdağlılar yönetsin.” oluyor. Hemen hemen her fırsatta Nallar’ın ağzına pelesenk gibi yer etmiş bu cümleyi çeşitli ortamlarda defalarca duyduk. Bu cümle ile anlatmaya çalıştığı veya vermek istediği mesajın altında ‘Mikro Milliyetçilik’ olgusu mu yatıyor acaba?

Velev ki Nallar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı oldu, görev yapacağı belediye çalışanlarının nüfus cüzdanlarını inceleyip ima ettiği Mikro Milliyetçilik gereği şartlara uymayan Tekirdağ doğumlu olmayan belediye çalışanlarını işten mi çıkaracak?

Velev ki Nallar başkan oldu belediyenin içini A’dan Z’ye Tekirdağ doğumlu olanlarla mı dolduracak?

Sene olmuş 2024, ortaya atılan bu mikro milliyetçilik olgusu hem CHP’ye hem Süleymanpaşa Belediyesi’ne hem kente zarar vermez mi?

 

    

Yayınlanma Tarihi : 2023-12-11 17:30:54
Okunma Sayısı : 759
reklam yan

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları