Habibe Tilki UZEL
DOĞRU İSİM, DOĞRU KARAR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI MEHMET AYBUĞA’YA HAYIRLI OLSUN

Uzun yıllardır tanıdığımız, sevip saydığımız kıymetli insan Mehmet Aybuğa, Süleymanpaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atandı. Mehmet Aybuğa’yı bilenler zaten çok iyi biliyor. Kendisi, Babadostu Erzurum Cağ Kebap Tekirdağ şubesinin sahibi.

Esnaflık denilince on üzerinden on alan, işini büyük bir sevgi ve saygıyla yapan, lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeyen, işletmesine gelen her kişiye müşteri gözüyle bakmayıp evine gelen misafirmiş gibi son derece misafirperver halde ağırlayan, güler yüzlü, yardımsever, çok ama çok kaliteli bir isim Mehmet Aybuğa. Hem profesyonel hayatı hem de insanı tarafıyla herkesin gönlünü kazanan Aybuğa diğer taraftan siyasi yaşamında yaptığı çalışmalarla da tam not alıyor.

Süleymanpaşa Ülkü Ocakları Başkanı olarak Mehmet Aybuğa ve ekibi Gazetemiz Pusula’yı ziyaret etti. İşinde ve insanlığında gösterdiği kaliteyi, mütevazılıği, saygılı duruşu atandığı yeni görevine de yansıtarak ekibiyle ziyaretler gerçekleştiriyor. Görev bilincinin tam olarak farkında olan Aybuğa, heyecanı ve hevesi ile bu görev için doğru insan olduğunu net bir şekilde yansıtıyor.

Dediğim gibi kendisini uzun yıllardır tanıyoruz ve tanıdığımız ilk günkü Mehmet Aybuğa nasılsa bugün de aynı şekilde güzel, başarılı, aktif yolunda ilerleyen bu ilerlemede de kimseyi kırıp dökmemeye özen gösteren bir Mehmet Aybuğa var.

Tekirdağ ve Ülkü Ocakları adına Mehmet Aybuğa’ya bu görevin verilmesi son derece doğru bir karardır. Görev bayrağını kendine yakışan en iyi şekilde taşıyacağına şüphem yoktur. Kendisini tekrar kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun, ekibiyle birlikte başarıları daim olsun…     

Yayınlanma Tarihi : 2023-12-15 17:13:21
Okunma Sayısı : 627
kiremitçiler

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları