Habibe Tilki UZEL
CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli ve Yardımcısı Hülya Çetin görevi kötüye kullanıyorlar!

Sandığa sayılı günler kalıyor. Siyasetin suyu Türkiye’nin her yerinde ısınır oldu. Durum Tekirdağ’ın geneli ve Sülaymanpaşa için de aynı şekilde. Gün geçtikçe sular iyice ısınıyor. Aday adaylığı konusunda bir hayli zenginlik içinde olan Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için partiler aday olarak kimi açıklayacak bir hayli merak konusu.

CHP kanadından Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı aday adaylarının sayısı 9. Şuanda sürece eğilim yoklaması dahil oldu. Hal böyle olunca su iyice ısınmaya başladı.

Gelin görün ki CHP Tekirdağ İl Başkanlığı koltuğunda Başkan olarak Özgür Taşmerdivenli oturuyor. Baktığınız zaman Özgür bey CHP gibi ülkenin ana muhalefet partisinin Tekirdağ İl Başkanı. Ancak gelin görün ki Özgür Taşmerdivenli oturduğu koltuğun gücünü kullanarak haksız rekabet yaparak 9 aday adayının birini hariç tutup 8 aday adayının hakkına giriyor. Bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmiyor yani görevi kötüye kullanıyor.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli 9 aday adayının her birine başında olduğu görev nedeniyle eşit mesafede hareket etmesi gerekirken ne yazık ki görevini kötüye kullanarak aday adaylarından içinde bulunan Volkan Nallar adına oy toplamak için tek tek telefon görüşmeleri yapıyor ve oy istiyor. Aynı partiden aday adayı olan diğer 8 kişi sanki onun için başka partinin rakip aday adayları gibi cephe almış durumda.

Sadece bunu Özgür Taşmerdivenli yapmakla kalmıyor başkan yardımcılığı görevini yapan Hülya Çetin’de aynı şekilde diğer aday adaylarıyla arasına mesafe ve rekabeti koyarak Volkan Nallar için kapı kapı gezerek oy istemekten utanmıyor.

Hal böyle olunca görüyoruz ki Özgür Taşmerdivenli ve Hülya Çetin ne CHP sevdalısı ne CHP adına hakkaniyetli bir emek ortaya koyuyorlar ne de dava insanı değiller. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali devreye kişisel menfaatler girmiş durumda. Ancak herkes ama herkes her şeyin farkında ve özellikle vatandaşlar bu iki ismin 9 kişiden sadece birisi için utanmadan oy topladığını gördüklerinde çok şaşırdıklarını bunun neresi ahlaklı neresi etik diye sormaktan kendilerini almadıklarını ifade ediyorlar.

Donanımı, alt yapısı, eğitimi olmayan insanlara bazı mevkiler verildiğinde işte böyle eline yüzüne bulaştırırlar. CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli ve Başkan Yardımcısı Hülya Çetin’in düştüğü durum tam olarak böyle. Kendilerini yaptıkları ve yarattıkları bu haksız rekabetten dolayı kınıyoruz ve ellerine emanet edilen görevi hakkaniyetli bir şekilde yerine getirmeye davet ediyoruz tabii böyle bir becerileri varsa!

     

Yayınlanma Tarihi : 2024-1-17 14:56:57
Okunma Sayısı : 838
kiremitçiler

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları