Habibe Tilki UZEL
CHP TEKİRDAĞ İL BAŞKAN YARDIMCISI HÜLYA ÇETİN DERHAL GÖREVDEN ALINSIN!

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Volkan Nallar, Kadın Gazeteci Habibe Tilki’ye ‘hareketlerine dikkat et seni çok fena yapacağım’ diyerek üzerine yürüyor, tehdit ediyor. Yanında gezdirdiği CHP İl Yönetimi Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Hülya Çetin’de Volkan Nalların Kadın Gazeteciye kaba ve üslup dışı tavırlarını görmesine rağmen ve karşıda kendi hemsinci olmasına rağmen Volkan Nallar’ı sakinleştirip ortamdan alıp götürmesi gerekirken eşi olan, Süleymanpaşa çarşıda bulunan Çetin Perde sahibi Alpay Çetin ile bir olup kadın gazeteciye mesleğini hedef alan ifadeler kullanarak ‘Volkan bey sizin üzerinizden prim yapmaya çalışan yerel gazeteci’ diyerek karı koca gazeteci kadının eline kolunu tuttular.

Sokağın ortasında güpegündüz bir saatte öncesinde yaptığı haberlerin kiniyle aday adayı Volkan Nallar, CHP İl başkan yardımcısı Hülya Çetin ve Çetin Perde sahibi, Hülya Çetin’in eşi Alpay Çetin bir olup Kadın Gazeteci Habibe Tilki’nin üzerine yürüdüler, kolunu tuttular ve tehdit cümlelerini sarf ettiler.

CHP Genel Başkanlığı’nın Süleymanpaşa Tekirdağ’da kadın gazeteciye yapılan bu muameleye duyarsız kalmayacağını, gereğini yapacağına hiç şüphem yok. Süleymanpaşa böylesine hiddetli, kavgacı ve şehirler üzerinden insanları ayrıştıran bir belediye başkanı aday adayı dahi istemiyor bırakın aday veya başkan olmayı.

Ayrıca CHP Tekirdağ İl Yönetiminde kendi hemcinsi üzerine yapılan saldırıya göz yumup destek veren Hülya Çetin’in derhal görevden alınmasını talep ediyorum.

Böyle insanların yeri bu mevkiler asla değildir. Toplumda kadının ve basın mensuplarının uğradıklarını her zaman kaleme alan kadın gazeteci olarak bugün şahsıma yaşatılanı yapan kişileri şiddetle kınıyorum.

Yayınlanma Tarihi : 2024-1-5 17:58:33
Okunma Sayısı : 1007
sugar chef

Habibe Tilki UZEL Diğer Yazıları