SES VE SAHNE ONLARDAN SORULUR

Son yıllarda özellikle yaz konserlerinde yerel yönetimler yerli firmaları tercih etmeye başladı. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de hiç kuşkusuz ses ve sahne işine gönül vermiş yerli yatırımcıların bu işi çok daha ciddiye almış olmaları.

Tekirdağ’da belli başlı yerli firmaların başında gelen Egecan Ses&Sahne Işık son yaptığı çalışmalarla hem kendisine güvenenlerden, hem de vatandaşlardan tam not aldı.

Firma sahibi Anılcan Ege uzun süredir işlerine yatırım yaptıklarını ve geldikleri noktanın kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Ege, “Geçmiş dönemlerde Tekirdağ ve Trakya’da bu tür yatırımların kazançlı olmayacağını söylüyorlardı. Çünkü kentin İstanbul’a yakınlığı ve birçok işlerde İstanbul’a yönelmenin dezavantajlarını yaşıyorduk. Ancak biz inandık ve burada da ciddi yatırımlarla yerli firmaların önde olabileceğini ve başarabileceğini gösterdik” dedi.

KEKŞEK VE KARPUZ ŞENLİKLERİ

Ülkenin dört bir tarafında da hizmet verdiklerini belirten Anılcan Ege, İstanbul, Eskişehir, İzmir, Bursa gibi illerde de başarılı ses ve sahne kurulumları gerçekleştirdiklerini söyledi. Ege, “Tekirdağ ve özellikle Süleymanpaşa bizim için ayrı bir yere sahip. Çünkü biz buranın firmasıyız. Bizden bir isterlerse biz iki kere hizmet etmeye gayret ederiz. Burası için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çaba gösteririz. Karacakılavuz’daki Keşkek Şenlikleri ve Ferhedanlı’daki Karpuz Şenlikleri bunların en güzel örnekleridir. Gerek gelen sanatçılar, gerekse yerel yönetimler yaptığımız işten son derece memnun olmuşlardır. Bize destek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yayınlanma Tarihi : 2023-8-24 12:28:16
Okunma Sayısı : 1933
kiremitçiler