GÜLER'DEN MEKTUP VAR
GÜLER'DEN MEKTUP VAR
Tekirdağ Belediyesi'ne yapılan operasyon kapsamında göz altına alınarak tutuklanan ve tutuklu yargılanan Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, hakkındaki dedikodulara 'dur' demek için Cezaevinden Gazetemiz ve internet sitemiz sahibi Özkan Dikmen'e özel bir mektup gönderdi.
Kimseyi suçlamayan ancak yaşanan olumsuz gelişmelerden son derece rahatsız olduğu anlaşılan Haldun Güler'in mektubu Çarşamba günü habertekirdag.net sitesinde yayımlanacak. Bu mektup beklide yerel yönetimde ve Tekirdağ kamuoyunda bir çok dengeleri de değiştirecek.
Mektup sonrası Özkan Dikmen'de bu güne kadar yaşanan gelişmeleri ve edindiği bilgileri ve ne yapılmak istendiğini değerlendirecek. Şimdi Tekirdağ Çarşamba gününe kadar bu mektubu merak edecek.
Aslında ne yapılıyor. Neden Haldun Güler bir anda suçlu ilan edilmek isteniyor. Herkes temiz de Güler'mi tek suçlu... Bunların ve daha fazlasının yanıtını Çarşamba günü Haldun Güler'in Cezaevin'den Özkan Dikmen'e özel gönderdiği mektupta bulabilirsiniz.
Okunma Sayısı : 984
