YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYORLAR

Tekirdağ’ın Süper Ligdeki tek takımı olan Süleymanpaşa Kadın Hentbol takımı düzenlenen basın toplantısı ile sezona ‘merhaba’ dedi. Başkan Mülayim Kuru destek veren firmalara teşekkür ederken bu sezon daha iddialı olduklarını ve daha çok desteğe ihtiyaçları olduklarını ifade etti.

Süleymanpaşa Kadın Hentbol Takımı Türkiye Süper Ligi için iddialı hazırlanıyor. Başkan Mülayim Kuru Paşa Kafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında bu sezonki hedeflerini aktardı ve takımı tanıttı. Başkan Kuru, “Sporcularımızdan 4 kişinin A Milli Takıma , 1 Sporcumuzun U17 Milli Takımına ve 1 sporcumuzun da Gençler Plaj Milli Takımına davet edilmesi bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu , bu sezon içinde planlarımız arasında Milli Takımımıza daha fazla oyuncu davet edilmesi var, Ülke hentboluna sağlayabileceğimiz kadar katkı sağlamak istiyoruz. 2023-2024 Türkiye Hentbol Federasyonu Hentbol Kadınlar Süper Liginde mücadele etmek ve sezonu güzel bir pozisyonda bitirmek adına geçtiğimiz sezondan 6 sporcumuz ve A Milli ve Genç Milli Takımlarında oynama hakkı kazanmış, alanında tecrübeli sporculardan oluşan sporculardan oluşan güzel bir kadro kurduk, bu kadro oluşumu için ve yıllık konaklama, deplasman, İAŞE, maaş gibi giderleri içinde bir bütçe planlaması yaptık” dedi.

Başkan Kuru sporcuların tanıtımın yanı sıra ciddi katkıya da ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti. Kuru, “Bu sezon maçlarımızı Marmaraereğlisi’nde oynamak zorundayız. Geçtiğimiz sezon da Muratlı’da oynamıştık. Gönül ister ki tüm maçlarımızı Süleymanpaşa’nın bir takımı olarak burada oynayalım. Ancak şimdilik imkanlarımız dahilinde antrenmanlarımızı yapıyoruz” diye konuştu.

Başkan Mülayim Kuru, “26 Ağustos tarihinde başlayacak olan sezon Müsabakalarımızda tüm şehrimizin desteğine ihtiyacımız olduğunu siz çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız ile sesimizi de duyurmuş olalım. Maalesef ilçemiz sınırlarında ki Atatürk kapalı spor salonunu tadilatta olduğundan dolayı Marmara Ereğlisi Kapalı spor salonunda oynayacağız ama biliyoruz ki sizler bizi orda da yalnız bırakmayacaksınız. Tek amacımızın, spora hizmet ederek genç sporcular yetiştirilmesi ve gençlerimize bir hayat amacı oluşturarak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlayarak başarılarımız ile ülkemizin dört bir yanında Tekirdağ’ımızın adını duyurmak, temsil etmek olduğu bu yolda geçen sezon olduğu gibi bu sezonda sizlerin desteklerine, hitap ettiği kitlelere çok ama çok ihtiyacımız var, gelin hayat koşturmacamızın yoğun olduğu bu dönemde bir buçuk iki saat her şeyden uzaklaşarak, beynimizin ruhumuzun dinlenmesini sağlayalım, heyecan duygularını ve en önemlisi sporun birleştirici gücü sayesinde hiç tanımasak bile inandığımız takım uğruna beraber sevinip beraber üzüldüğümüz birlik beraberlik duygularını yaşayalım yaşatalım” dedi.

Yayınlanma Tarihi : 2023-7-31 14:02:06
Okunma Sayısı : 3462
sugar chef