“TEKİRDAĞ HEPİMİZİN”

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ozan Varan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katıldığı güvenlik toplantısındaki uygulamaya tepki gösterdi. Varan, “Tekirdağ kimsenin siyasi malzemesi olamayacak kadar büyüktür” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Ozan Varan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımı ile gerçekleşen güvenlik toplantısına davet edilmediklerini ve bunun kimseye siyasi bir kazanç getirmeyeceğini aktardı.

İşte Varan tarafından yayımlanan açıklama:

“İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımı ile ilimizde “Türkiye’nin Huzuru” konulu bir güvenlik toplantısı yapılmış.

Neden yapılmış diyoruz?

Çünkü bu toplantıdan ne İl teşkilatımızın ne de Milletvekilimiz Cem Avşar'ın haberi var.  DEVA Partisi olarak Tekirdağ'ımız için, Tekirdağ'ımızın güvenliği için bizlerin de söyleyecekleri elbette var. Madem bu toplantıya davet uygun görülmedi biz de en kısa zamanda basının karşısına çıkar Tekirdağ ve Tekirdağ’ın güvenliği için ayrımcılık yapmayan Partilerimiz ile düşündüklerimizi hemşehrilerimiz ile paylaşırız. Hiç kimsenin ayırmacı politikalarına göz yummayacağız.

Çünkü kaybedilecek zaman, kaybedilecek Tekirdağ YOK. Tekirdağ kimsenin siyasi malzemesi olamayacak kadar BÜYÜKTÜR.”

Yayınlanma Tarihi : 2024-10-19 18:12:02
Okunma Sayısı : 72
kiremitçiler