“GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ SİYASETÇİLER”

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı Ali Yerlikaya’nın katıldığı güvenlik toplantısına tepki gösteren bir başka siyasi oldu. Nişancı, “Genetiği Değiştirilmiş Mısırları piyasaya süren Genetiği Değiştirilmiş Siyasetçilerin kimler olduğunu, bu pisliğin ucunun "kimlere" dokunduğunu kendisine soracağımızı bilmesinden kaynaklı; programa muhalefet partilerinin il başkanlarını ve milletvekillerini davet etmediğini düşünüyorum” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Recep Nişancı toplantıya tepkisini gösterirken konuyu başka yönden değerlendirdi. Nişancı konunun GDO’lu mısırlarla ilgili soru sorulmaması istenmesinden kaynaklı da olabileceğini ima etti.

İşte Recep Nişancı’nın tepkisini gösteren sözleri:

“İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında Tekirdağ'da "Türkiye'nin Huzuru" konulu bir güvenlik toplantısı düzenlenmiş.

Zannımca, ilimiz Malkara ilçesinde istismara uğrayarak öldürülen Sıla Bebeğin, Yoğun Bakım Ünitelerinde rant uğruna ölüme terk edilen 12 yavrumuzun, Genetiği Değiştirilmiş Mısırları piyasaya süren Genetiği Değiştirilmiş Siyasetçilerin kimler olduğunu, bu pisliğin ucunun "kimlere" dokunduğunu kendisine soracağımızı bilmesinden kaynaklı; programa muhalefet partilerinin il başkanlarını ve milletvekillerini davet etmediğini düşünüyorum.

İçişleri Bakanının sunduğu istatistiklere gelince açıklanan sayısal veriler ne Türkiye ne de Tekirdağ'da bizlerin yaşadığı gerçeklikle örtüşmemektedir.”

Yayınlanma Tarihi : 2024-10-19 18:25:02
Okunma Sayısı : 105
kiremitçiler