Gazdaş erken abone olanlara destek olacak
Erken kalkan abone olacak
Tekirdağ'da 5 yıldır hizmet veren Gazdaş yaptığı basın toplantısı ile yeni sezon kampanyasını tanıttı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan üst düzey yöneticiler faturalara yansıyan birim fiyatlarının da ayrışmadan kaynaklanan düzenlemeler olduğunu ifade ettiler.
Trakya'da 17 noktada hizmet veren Gazdaş, 205 kilometre çelik boru ve 2 milyon metre boru döşediklerini ve 17 bin 358 abone işlemi yaptı. Yıl sonuna kadar 41 bin abone hedeflediklerini belirten Gazdaş Tekirdağ İşletme Müdürü Olcay Gökkurt, "190 bin abone kullanıma hazır. Biz geçtiğimiz yıllardaki başvuru dönemlerine baktığımızda genellikle sonbaharın son ayları müracaatları görebiliyoruz. Bu nedenle bir kampanya gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
GEÇ KALMA ERKEN GEL
Doğalgaz kullananan abonelerin çeşitli sıkıntılarını da dile getiren basın mensuplarına tek tek yanıt veren İşletme Müdürü Olcay Gökkurt ve Bölge Müdürü Tamer Akaslan, dönem dönem yaşanan iç tesisat ile ilgili sorunların ise kendileri ile ilgili olmadığına dikkat çekerek, bu konuda firmalara gerekli baskıyı da yapabileceklerini söylediler.
Doğalgaz abonesi olacak vatandaşlara Krediver kuruluşu vasıtasıyla kredi vererek aboneliklerinin gerçekleştireceklerini ifade eden Olcay Gökkurt, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi son anda abonelik iç tesisat firmalarını da zora sokuyor. Bu nedenle şimdiden abone olarak önümüzdeki kışa daha rahat bir şekilde girmek gerektiğini vurguluyoruz. Bu kampanyamızla birlikte mali imkanları olmayanlara da KrediVer kuruluşu vasıtasıyla çok düşük faiz oranları çerçevesinde kredi kullandırarak sorunu çözebiliyoruz. Aksi takdirde zor durumda kalınabiliyor" diye konuştu.
SAHTEKARLARA DİKKAT
Doğalgaz'ın yeni yeni benimsendiğine de dikkat çeken Bölge Müdürü Tamer Akaslan, "Zaman zaman bizlere vatandaşlarımızdan şikayet geliyor. Anlaşma yaptığı firmaya verdiği paranın ardından hiç bir hizmet yapılmadığını ve firmanın kapattığını ifade ediyorlar. Bizi sorumlu tutuyorlar. Aslında vatandaşlarımızın bu konuda yapacakları tek şey yetki belgesi istemek olacak. Yada evlerine gelen ustaların kimlik kartlarının arkasındaki Gazdaş kaşesine bakacaklar. Yetki belgesi olmayan iç tesisat firmaları ucuza iş yaptıklarını söyleyerek vatandaşı kandırıyorlar. Abone olacak vatandaşlarımız kesinlikle yetki belgesi istediklen sonra yapacakları sözleşmelere de dikkat etsinler ve iyice incelesinler" dedi.
Okunma Sayısı : 1058
