BİR ÇUVAL İNCİR MESELESİ

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Tekirdağ’da yaptığı güvenlik huzur toplantısına tepki gösterdi. Taşçı, “İyi niyetle kentin tüm aktörleri bir araya gelmek için anlaşmışken bir çuval incir ancak böyle berbat edilir” dedi.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Selcan Taşçı, Yerlikaya ile yapılan huzur toplantısına tepki gösterenler arasındaydı.

İşte Taşçı’nın yaptığı açıklama:

“Tekirdağ son günlerde artan şiddet olayları ve yaygın uyuşturucu vakaları/suçlarıyla dikkat çekerken, eski Tekirdağ Valisi de olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın şehre gelmesi ve bir huzur/güvenlik toplantısı yapması doğrudur;

Ancak bu toplantıyı adeta AK Partı teşkilat içi eğitim seminerine çevirmesi son derece yanlıştır; şehirdeki gerilim halini azaltmaz tersine arttırır.

Tam da Tekirdağ’daki bütün siyasi partiler bir araya gelmiş (bu birlikteliğe AK Parti ve MHP il başkanları da davet edilmiş) başta Sayın Vali, şehrin güvenlik bürokrasisini oluşturan isimlerden, asayişsizlik ve uyuşturucu sorununu konuşmak üzere randevu istemişken, manidar bir zamanlamayla söz konusu toplantının, üstelik de rol çalarcasına sadece AK Parti Milletvekilleri, AK Parti ve MHP il başkanlarıyla yapılmasında hiçbir iyi niyet ve fayda aramak mümkün değildir. Bir çuval incir ancak böyle berbat edilir.”

Yayınlanma Tarihi : 2024-10-21 13:36:03
Okunma Sayısı : 78
sugar chef