AK PARTİ CEMİYETİ ZİYARET ETTİ

 

AK PARTİ'DEN CEMİYETE ZİYARET


Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur beraberinde bazı yöneticilerle birlikte Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. İl Başkan Yardımcıları Özkan Taşkıner ve Şener Çelikayar ile birlikte Dernek binasında Özkan Dikmen'i ziyaret eden heyet bir süre kentin gelişimi  ve devlet yatırımları ile ilgili sohbet etti.


Büyükşehir olma yolunda önemli bir adımın atıldığı gün denk gelen ziyaret sırasında yeni oluşan iki ilçe ve merkez ilçenin ismi tartışıldı. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, "Merkez ilçenin ismini ilk önce Süleymanşah olarak gördüğümüzde bizde şaşırdık. Milletvekilimiz Ziyaeddin Akbulut hemen bir önerge vererek yazım hatasından kaynaklanan bu yanlışın düzeltilmesini sağladı. Merkez ilçenin ismi Süleymanpaşa olarak düzeltildi" dedi.


Tekirdağ'daki siyasi gelişmeleri de değerlendiren Kambur, Özkan Dikmen'in sorularına yanıt verirken kentin gelişimi için herkesin el birliği ile çalışması gerektiğini vurguladı.

Yayınlanma Tarihi : 11 Ekim 2012
Okunma Sayısı : 906
reklam yan