DEV PROJELERİN MÜJDESİ VERİLDİ

Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ve CHP Tekirdağ İl Başkanı Cenk Boduç’u ilçede ağırladı. “Ortak akıl ve sürdürülebilir hizmet” vurgusunun öne çıktığı programda, Malkara’nın geleceğini şekillendirecek projelerin müjdesi verildi.

İlk Durak Kaymakamlık ve Örgüt Buluşması

Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk’ün ev sahipliğinde başlayan ziyaret programının ilk durağı Malkara Kaymakamlığı oldu. Heyet, İlçe Kaymakamı Haluk Koç’u makamında ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan kamu yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından CHP Malkara İlçe Başkanlığı’na geçen heyet, İlçe Başkanı Hüsnü Aydın ve partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Öztürk,
“Yol arkadaşlarımızla omuz omuza, dayanışma içinde çalışmaya devam ediyoruz” mesajını verdi.

Esnaf ve Üreticinin Sorunları Yerinde Dinlendi

Program kapsamında ilçenin ekonomik dinamikleri de unutulmadı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aykut Yeniceli, Madeni Eşya ve Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Salih Engin ile Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil ziyaret edilerek esnaf ve üreticilerin talep ve beklentileri yerinde dinlendi.

Muhtarlarla Hizmet Mesajı, Pazarda Halkla Buluşma

Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme ve mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Öztürk,
“Muhtarlarımız mahallelerimizin sesi, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır” diyerek her mahalleye eşit ve adil hizmet vurgusu yaptı.

Heyet daha sonra Pazartesi Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, halkın taleplerini birebir dinledi.

Projeler Yerinde İncelendi: Malkara’nın Vizyonu Netleşiyor

Günün en önemli bölümünde ise Malkara’nın geleceğini şekillendirecek proje alanları ziyaret edildi. Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, ilçenin çehresini değiştirecek yatırımları yerinde inceledi.

Modern Kent Meydanı, Kapalı Pazar Yeri, çalışan anneler için hayata geçirilecek Modern Kreş projesi ve yeni nesil sosyal donatı alanları detaylı şekilde değerlendirildi.

“Sözümüz Var Malkara’m!”

Ziyaret programının sonunda açıklamalarda bulunan Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizi daha modern, daha yaşanabilir ve ekonomik olarak daha güçlü bir hale getirmek için sözümüz var. Bugün Büyükşehir Belediyemizin gücünü ve desteğini yanımıza alarak projelerimizin her aşamasını titizlikle planladık. Ortak akılla yürüttüğümüz bu çalışmalar sayesinde Malkara’mızın çehresi çok yakında tamamen değişecek. Biz bu şehre sevdalıyız; aşkla, azimle ve aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Bu yolculukta bizlere büyük güç veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Candan Yüceer’e teşekkür ediyorum.”

Yayınlanma Tarihi : 2026-1-27 16:29:22
Okunma Sayısı : 249
sugar chef