CHP HEYETİ TSO'YU ZİYARET ETTİ
CHP HEYETİ TSO'YU ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, İl Genel Meclis Üyesi Münür Karaevli ve beraberindeki CHP Heyeti Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Koçaş, Muzaffer Destereci, Meclis Başkan Yardımcısı İlhami Özcan Aygun ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar.
Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, geçtiğimiz ağustos ayında yapılan TOBB Genel Kurul sonrası TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Cengiz Günay’ı tebrik etti ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Görevleri nedeniyle sık sık Tekirdağ’a gelemediklerini belirten Vekil Öztrak, Tekirdağ’a geldiklerinde Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cengiz Günay, “ sizleri kurumumuzda görmek bizleri onurlandırdı. Nazik ziyaretiniz için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret esnasında Başkan Günay, TOBB’nin Tekirdağ’a yapacağı Tekirdağ Ticaret Meslek Lisesi projesinde sona gelindiğini ve yakın zamanda imzaların atılacağını ve akabinde inşaatın başlamasıyla kısa sürede okulun faaliyete geçeceğini sözlerine ekledi.
Toplantı Vekil Öztrak’ın, CHP Tekirdağ Başkan adaylarını tanıtması ve Tekirdağ’a dair gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri paylaşmasının ardından sona erdi ve CHP Yetkilileri odamızdan ayrıldı.
Okunma Sayısı : 1154
