HER YERE BÖYLE ESNAF LAZIM

Tekirdağ’ın gözde mekânlarından Kurdela Kır ve Davet Salonu, instagram sayfasını beğenip paylaşan bir çifte masallar gibi nikâh töreni hediye etti. Çekişi kazanan Emine Nur ve Mehmet Çifti Kurdele Kır ve Davet Salonu’nda yapılan düğünle dünya evine girdi.

Mesleğe fotoğrafçı olarak başlayan bu alanda büyüyen Tekirdağlı İş İnsanı Gülfer Mutlu, 2019 yılında Malkara Yolu Ramada Otel altında Kurdela Kır ve Davet Salonu açtı. Mekânın butik düğünlerin, nikâhların, partililerin aranan adresi haline gelmesiyle İşletmeci Mutlu, salonu büyütme kararı aldı. Tekirdağ’ın en seçkin mekânlarından olan salon, bin kişilik kapasiteye çıkarak yeni görünümüyle beğeni topladı. Salona modern bir sahne ve Roma dönemi sütunları eklendi.

Yeni yüzü ile beğeni toplayan Kurdela Kır ve Davet Salonu işletmecisi Tekirdağlı İş İnsanı Gülfer Mutlu, kurdela.tekirdag instagram sayfasını takip edip gönderide 3 arkadaşını etiketleyip hikayesinde paylaşan bir kişiye Welcome nikah hediye edeceklerini duyurmuştu. Yapılan çekiliş sonrası bir çift ücretsiz düğün hediyesi kazandı. Çekişi kazanan Emine Nur ve Mehmet Çifti Kurdele Kır ve Davet Salonu’nda yapılan düğünle rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

İşletmeci Gülfer Mutlu, “Kurdela 5 yıldır faaliyet gösteriyor. Geçen yıl mekânımızda yeniliğe giderek hem alanımızı büyüttük hem de mekânımızı yeni bir görünüme kavuşturduk. Bin kişilik düğünlerin yapılacağı bir salon oldu. Biz her organizasyonu kendimize organizasyon yaparmış gibi organize ediyoruz. Geçen yıl Kurdela Tekirdağ’a armağan olsun diye bir slogan ürettik. Bu slogana uygun olarak da kurdela.tekirdag instagram sayfasını takip edip gönderide 3 arkadaşını etiketleyip hikayesinde paylaşan bir kişiye Welcome nikah hediye etme kararı almıştık. Geçen yıl çekilişimizi kazanan çiftimizin bu yıl düğünü yaptık. Çiftlerimizin mutluluğu herşeye değer. Emine Nur ve Mehmet kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

 

kaynak: Ferhat Akgün

Yayınlanma Tarihi : 2024-6-24 12:58:19
Okunma Sayısı : 477
kiremitçiler