BÜYÜKŞEHİR EYLÜL AYI MECLİSİ’NDE TURİST ÖMER TARTIŞMASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantı öncesi Belediye Başkanı Candan Yüceer bir konuşma yaparken bazı meclis üyeleri de söz alarak gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Belediye Başkanı Candan Yüceer başkanlığında toplandı. Belediye meclis salonunda yapılan toplantı öncesi Başkan Yüceer son günlerdeki gündemi değerlendirdi. Yüceer, “Bundan sonraki dönemimizde biraz da gaza basacağız. Daha hızlı olacağız. Bunu hep birlikte yapmalıyız ve yapacağız. Buna inanıyorum” dedi.

TURİST ÖMER GERGİNLİĞİ

CHP Genel Merkezi tarafından belediye meclislerine gönderilerek okunması sağlanan bildiri ile ilgili Ak Partili meclis üyeleri itiraz ederken bildiriyi okuyanı ise ‘müsamere çocuğu’ olarak gördüklerini ifade etti. Bu sözler Ak Partili Sezayi Çetin’e aitti. Çetin ayrıca CHP’li vekillerin 10 yıldır TURİST ÖMER gibi gezdiğini ve kent için bir katkı vermediğini iddia etti.

CHP gurubu adına söz alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in uygun bir dil ve üslupla yaptığı eleştiriye teşekkür ediyorum. Ancak Sayın Çetin’in arkadaşlarımıza müsamere çocuğu yakıştırmasını kabul etmiyor ve bu sözlerinden ötürü kınıyorum” dedi.

Akay ayrıca CHP’li hiçbir vekilin Turist Ömer gibi gezmediğini, tam aksine AK Partili vekillerin 22 yıldır bu kent için hiçbir şey yapmadan Turist Ömer gibi gezdiklerini söyledi.

Bu sözlerin ardından başka meclis üyeleri de söz almak istedi ancak Başkan Yüceer gündeme dönerek görüşmeleri başlattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi gezici kent lokantalarının yerine tespit edilen bölgelerde kalıcı kent lokantaları içir çalışmalar başladı. Hasta nakil birimi personel ve araç sayısı iki katına çıkarılması, yeni otobüs alımı ve yeni hatlar, sahipsiz geçici hayvan bakım evinin kapasitesinin üç katına çıkarılması, su konusunda yeni yeni çözümler üretilmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

Yayınlanma Tarihi : 2024-9-12 13:05:29
Okunma Sayısı : 137
kiremitçiler