BİGA TSO TEKİRDAĞ'DA

 

BİGA TSO TEKİRDAĞ'DA

 

 

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Eşref Temiz, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyarete Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay: “ Kurumumuza hoş geldiniz diyor sizleri saygı ile selamlıyorum. Sizleri odamızda ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Günay konuşmasının devamında; Yönetim Kurulu ile birlikte Trakya’daki oda ve borsalara ziyaretler düzenleyeceklerini ve 4 yıllık görev sürelerince başarılı işler gerçekleştireceklerini, sözlerine ekledi. 

 

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’ın TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve Günay’ın bu görevi layıkı ile yerine getireceğinden kuşkuları olmadığını söyledi. Başkan Günay’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Doğan: " Biga TSO olarak her zaman sizlerin yanınızdayız." dedi.

 

Sıcak ortamda gerçekleşen toplantı, Biga TSO ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla sürdü.

 

Toplantı Biga TSO Yönetim Kurulu Üyeleri onuruna Tekirdağ TSO restaurantında düzenlenen akşam yemeği ile devam etti ve karşılıklı hediyelerin takdimi ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 7 Şubat 2014
Okunma Sayısı : 1421
kiremitçiler